The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Friday, June 15, 2012

Soja snicle (Soy steaks)

Sastojci: 100g soja snicle, 1 kocka za supu, majoran, mirodjija, kim, origano, lorber, so, biber, brasno, prezle, 2 jaja.
Priprema:
1) Staviti 400ml vode i kocu za supu da provri. Dodati majoran, mirodjiju, kim, origano, lorber, so i biber po ukusu i sojine snicle. Kuvati 15 minuta.
2) Ocediti, uvaljati u brasno, pa u jaja, pa u prezle i prziti na ulju.

Ingredients: 100g soy steaks, 1 bouillon cube, marjoram, dill, cumin, oregano, bay leaf, salt, pepper, flour, bread crumbs, 2 eggs.

Preparation:
1) Put 400ml water and bouillon cube to boil. Add marjoram, dill, cumin, oregano, bay leaf, salt and pepper to taste and soy steaks. Cook for 15 minutes.
2) Drain, roll in flour, then in egg, then in bread crumbs and fry in oil.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.