The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Sunday, August 5, 2012

Zlatni sok (Golden juice)


Sastojci: 150ml sok od pomorandze (sveze iscedjen), sok od pola limuna, 50ml slatke pavlake, 5-10 kapi sirupa od ribizli, kockice leda.

Priprema:
1) U casi pomesati sok od pomorandze i limuna, dodati pavlaku i par kapi sirupa od ribizle. Dobro izmesati i sluziti sa kockicama leda.

Ingredients: 150ml orange juice (freshly squashed), the juice of half a lemon, 50ml of heavy cream, 5-10 drops of blackcurrant syrup, ice cubes.

Preparation:
1) Mix in a glass orange and lemon juice, add sweet cream and a few drops of blackcurrant syrup. Stir well and serve with ice cubes.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.