The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Wednesday, February 23, 2011

Ruska salata (Russian salad)

Ingredients: 3 chicken breasts, 5 carrots, 5 small potatoes, 5 eggs, 7 pickles, 500ml mayonnaise, 200g sour cream, salt.

Preparation:
1. Meat, carrots, potatoes and eggs boil in salted water.
2. Finely chop the meat, and grate the rest. If necessary, add salt.
3. Combine with sour cream and mayonnaise.
4. Keep in the refrigerator until serving.

Sastojci: 3 pileca bela mesa, 5 sargarepa, 5 manjih krompira, 5 jaja, 7 kiselih krastavcica, 500ml majoneza, 200g kisele pavlake, so.

Priprema:
1. Meso, sargarepu, krompir i jaja obarite u slanoh vodi.
2. Meso sitno iseckajte, a ostalo narendajte. Po potrebi dosolite.
3. Sjedinite sa pavlakom i majonezom.
4. Drzite u frizideru do sluzenja.



1 comment:

  1. I followed you from the foodie blog roll and I'd love to guide Foodista readers to your site. I hope you could add this Russian salad widget at the end of this post so we could add you in our list of food bloggers who blogged about recipes for Russian salad,Thanks!

    ReplyDelete

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.