The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Thursday, October 16, 2014

Seoska salata (Country salad)

Sastojci: 250g boranije, 500g krompira, 500g paradajza, 1 crni luk, maslinovo ulje, sirce, so, bosiljak.

Priprema: 
1) Boraniju operite, ocistiti i skuvajte u slanoj vodi. Krompir oljustite, isecite na cetvrtine i skuvajte u vodi. Crni luk ocistite i skuvajte u vodi. Paradajz iseci na kriske.
2) Pomesati sve sastojke, dodati maslinovo ulje, so i bosiljak.

Ingredients: 250g green beans, 500g potatoes, 500g tomatoes, 1 onion, olive oil, vinegar, salt, basil.

Preparation: 
1) Wash green beans, clean and cook in salt water. Peel potatoes, cut in four parts and cook in water. Clean onion and cook in water. Slice tomato.
2) Combine all ingredients, add olive oil, salt and basil.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.