The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Monday, September 3, 2012

Kompot od krusaka (Pears compote)


Pravi se na isti nacin kao kompot od sljiva, samo sto se sirupom preliva samo jedanput i u tome sto se kruske prethodno oljuste, preseku na pola i ociste od semena.
Ovaj kompot se malo vise sladi.

It is made in the same way as a plum compote, but pouring the syrup only once and that it is also necessary to previously peel pears, cut in half and clean of seeds.
This compote you need to sweeten a bit more.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.