The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Thursday, August 11, 2011

Juneca pasteta (Beef pate)

Sastojci: 300g kuvane junetine (moze preostale iz supe), 3 tvrdo kuvana jajeta, 3 kisela krastavcica, kasika senfa, 2 kasike kisele pavlake, so, biber.


Priprema:
1. Junetinu, jaja i krastavcice dobro samleti u secku. 
2. Zaciniti solju, biberom, senfom i kiselom pavlakom.
3. Sve dobro izmesati.

Predlog: mozete napraviti Pastetu od belog mesa.


Ingredients: 300g of cooked beef (or from soup), 3 hard-boiled eggs, 3 pickles, tablespoon mustard, 2 tablespoons sour cream, salt and pepper.


Preparation:
1. Beef, eggs and pickles grind well in food processor.
2. Season with salt, pepper, mustard and sour cream.
3. Stir well.

Suggestion: you can make Chicken breasts pate.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.