The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Tuesday, August 9, 2011

Paradajz punjen testeninom (Tomatoes stuffed with pasta)

Sastojci: nekoliko vecih, cvrstih paradajza, 2 solje kuvane testenine, solja seckanog ili mlevenog mesa preostalog iz supe ili pecenja, 2 deblja snita sunke, 200g majoneza, iseckan persun, biber, so.


Priprema:
1. Oprati paradajz, osusiti, iseci im gornji deo, izdubiti sredinu i ostaviti da se ocede.
2. Sunku iseci na kockice.
3. Izmesati testeninu, meso, sunku, sredinu paradajza, persun, biber i so. Dodati majonez i dobro promesati.
4. Nadevom napuniti paradajze i drzati na hladnom mestu do sluzenja.



Ingredients: several large, firm tomatoes, 2 cups cooked pasta, salt, chopped or minced meat left over from the soup or baking, 2 thicker slices of ham, 200g mayonnaise, chopped parsley, salt, pepper.


Preparation:
1. Wash tomatoes, dry, cut top, hollow out the middle and let it drain.
2. Cut ham into cubes.
3. Stir pasta, meat, ham, tomato meat, parsley, pepper and salt. Add mayonnaise and mix well.
4. Stuff tomatoes with this filling and keep in a cool place until serving.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.