The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Thursday, August 11, 2011

Rolne od sunke (Ham rolls)

Sastojci: 200g sunke, 250g samlevenog pileceg belog mesa (moze preostalo od pecenja ili iz supe), 2 tvrdo kuvana jajeta, 2-3 kisela krastavcica, 3 kasike sitno seckanog persuna, so, biber, 200ml kisele pavlake, malo senfa.


Priprema:
1. Iseckati jaja i krastavcice, izmesati sa mesom.
2. Posoliti, pobiberiti i dobro izmesati sa umucenim senfom, kiselom pavlakom i persunom.
3. Na svaku snitu sunke staviti nadev, zaviti u rolnu i do sluzenja drzati u frizideru.Ingredients: 200g of ham, 250g minced chicken white meat (can be left over from baking or soup), 2 hard boiled eggs, 2-3 pickles, 3 tablespoons finely chopped parsley, salt, pepper, 200ml sour cream, a little mustard.


Preparation:
1. Finely chop eggs and pickles. Mix with the meat.
2. Add salt, pepper to taste and mix thoroughly with the beaten mustard, sour cream and parsley.
3. On each slice of ham, put stuffing, wrap in a roll and keep in  refrigerate until serving.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.