The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Thursday, 11 November 2010

Fil za oblande (Filing for the wafers)

Ingredients: 500ml milk, 200g sugar, 1 package of margarine (250g), some ground nuts (specify the amount as you wish), 2 bars of chocolate for cooking, 1pouch of vanilla sugar (10g) or 1-2 tablespoons of vanilla extract.

Preparation:
1. Whisk the butter with nuts.
2. Melt chocolate and add the vanilla sugar.
3. Melt sugar until it is brown, then add milk and cook briefly over low heat, stirring constantly. Add butter to the nuts and melted chocolate. Stir well.
Note: for smaller wafers

Sastojci: 500ml mleka, 200g secera, 1 pakovanje margarina (250g), malo mlevenih oraha (kolicinu odredite po zelji), 2 stangle cokolade za kuvanje, 1 vanilin secer.

Priprema:
1. Umutiti margarin sa orasima.
2. Cokoladu otopiti i dodati vanilin secer.
3. Uspinovati secer sa mlekom i dodati margarin sa orasima i otopljenu cokoladu. Sve dobro sjediniti.
Napomena: za manje oblande

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.