The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Sunday, June 10, 2012

Kikiriki stanglice (Peanut bars)


Sastojci: 500g posnog keksa, 250g slanog kikirikija, oko 250g margarina.

Priprema:
1) Izdrobljeni keks i kikiriki preliti rastopljenim margarinom.
Napomena: dodati onoliko margarina koliko je potrebno da se zamesi kolac.
2) Oblikovati masu u tepsiju ostaviti u frizideru. Ohladjeno seci na stapice.

Ingredients: 500g low fat biscuits, 250g salted peanuts, about 250g margarine.

Preparation: 
1) Pour melted margarine over crushed cookies and peanut.
Note: add as much butter as needed to mix the cake.
2) Form a mass in the pan and left in the fridge. Chilled cut in bars.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.