The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Saturday, March 23, 2013

Pohovane punjene paprike (Fried stuffed peppers)

Sastojci: 7 crvenih pecenih paprika, 400g sitnog sira (ili fete), 250g kackavalja (rendanog), 250g sunke, 3-4 jaja, brasno, prezle, ulje, so.

Priprema:
1) Paprike oljustite i ocistite. Sunku iseckati na kockice. 
2) Pomesati sir, kackavalj i sunku. Jaja umutiti i posoliti po ukusu.
3) Puniti paprike filom, uvaljati u brasno, jaja pa u prezle i prziti na ulju.

Ingredients: 7 roasted red peppers, 400g cottage cheese (or feta), 250g yellow cheese (shredded), 250g ham, 3-4 eggs, flour, bread crumbs, oil, salt.

Preparation:
1) Peel and clean peppers. Cut ham into cubes.
2) Mix cottage (or feta) cheese, yellow cheese and ham. Whisk eggs and add salt to taste.
3) Fill peppers with filling, roll in flour, eggs and bread crumbs and fry in the oil.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.