The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Saturday, July 28, 2012

Bombone (Candies)


Sastojci: prvi sloj - 250g secera, 100g mlevenih oraha, kora od jednog limun, drugi sloj - 250g secera, 50g cokolade, treci sloj - 150g secera.

Priprema:
1) Prvi sloj - isprziti 250g secera, zatim dodati orahe i koru od limuna. Promesati i istanjiti do 1-1,5 cm debljine.
2) Drugi sloj - posebno isprziti 250g secera i dodati cokoladu. Dobro izmesati, a zatim preliti preko prvoj sloja.
3) Treci sloj - isprziti 150g secera i preliti preko drugog sloja.
4) Ohladiti i seci zeljene oblike.

Ingredients: first layer - 250g sugar, 100g of ground nuts, peel of one lemon, second layer - 250g sugar, 50g of chocolate, third layer - 150g sugar.

Preparation:
1) First layer - fry 250g of sugar, then add the walnuts and lemon rind. Stir and roll out to 1-1.5 cm thickness.
2) The second layer - fry 250g of sugar and add the chocolate. Stir well, then pour over first layer.
3) The third layer - fry 150g of sugar and pour over second layer.
4) Cool and cut in desired shapes.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.