The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Saturday, July 28, 2012

Riblja pasteta (Fish pate)


Sastojci: 100g margarina, 100g sunke, 2 konzerve sardina, 100g kecapa.

Priprema:
1) Sitno iseckati sunku, margarin umutiti penasto, a sardine izgnjeciti viljuskom.
2) Sve pomesati i dodati kecap. Jos jednom sve izmesati.
3) Namazati na hleb.

Ingredients: 100g margarine, 100g of ham, 2 cans of sardines, 100g ketchup.

Preparation:
1) Finely chop ham, beat margarine until foamy, squeeze sardines with fork.
2) Mix all and add ketchup. Once again mix well.
3) Spread it over the bread.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.