The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Tuesday, January 13, 2015

Sok od celera, sargarepe i cvekle (Celery, carrots and beetroot juice)

Za snizavanje visokog krvnog pritiska


Sastojci: 4 stapa celera, 2 sargarepe, 1 cvekla.
.
Priprema:
1) Oprati celer. Oprati i oljustiti sargarepe i cveklu. Sargarepu iseci na kolutove a cveklu na kocke.
2) U sokovniku iscedite sok celera, sargarepe i cvekle.

For lowering high blood pressure


Ingredients: 4 sprigs of celery, 2 carrots, 1 beetroot.
.
Preparation:
1) Wash the celery. Wash and peel carrots and beetroot. Carrots cut into slices and beetroot into cubes.
2) In the juicer squeeze the juice of celery, carrot and beetroot.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.