The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Sunday, August 5, 2012

Preliv od jagoda (Strawberry topping)


Sastojci: 500g jagoda, 3 kasike secera, 100ml vode.

Priprema: 
1) Izgnjeciti jagode, dodati secer i vodu pa kuvati na umerenoj temperaturi. Skidati penu za vreme kuvanja.

Ingredients: 500g strawberries, 3 tablespoons sugar, 100ml water.

Preparation:
1) Mash strawberries with fork, add sugar and water and cook on medium heat. Remove the foam during cooking.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.