The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Thursday, May 21, 2015

Detoks voda (Detox water)

Sastojci: 2 l hladne vode, 1 limun, pola krastavca, pola veze zelja (bez peteljki), pola veze persuna (bez peteljki), 200g brusnica (smrznutih).

Priprema:
1) Limun i krastavac oprati i iseci na tanke kolutove. Zelje i persun oprati i iseckati.
2) U hladnu vodu dodati limun, krastavac, zelje, persun i brusnice. 
3) Promesati i ostaviti u frizideru od 6-8h.

Ingredients: 2 liters of cold water, 1 lemon, half a cucumber, half a bunch of greens  (no stems), half bunch of parsley (no stems), 200g cranberries (frozen).

Preparation:
1) Wash lemon and cucumber and cut into thin rings. Wash cabbage and parsley and chop.
2) To the cold water add lemon, cucumber, greens, parsley and cranberries.
3) Mix and leave in the fridge of 6-8h.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.