The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Monday, November 9, 2015

Snezni trouglovi (Snow triangles)

Sastojci: 400g secera, 100ml vode, 250g margarina (isecen na listice), 400ml mleka u prahu, 40g vanilin secera, 1 pakovanje manjih oblandi.

Priprema:
1) Secer staviti u serpu, preliti vodom i pustiti da provri. a zatim odmah skloniti sa sporeta. Dodati margarin, vanilin secer i mleko u prahu. Sve brzo izmesati.
2) Premazati sve oblande osim zadnje. Odozgo staviti celofan  (ili najlon kesu). Poredjati teske knjige. 
3) Ostaviti preko noci, pa seci trouglove.

Ingredients: 400g sugar, 100ml of water, 250g butter (thinly sliced), 400ml milk powder, 40g vanilla sugar, 1 pack of smaller wafers.

Preparation:
1) Put sugar in a saucepan, pour water and let it boil. and then immediately remove from the stove. Add margarine, vanilla sugar and milk powder. All quick stir.
2) Coat all the wafers except the last. From above put the cellophane (or plastic bag). Sort heavy books.

3) Leave overnight and cut triangles.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.