The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Sunday, April 3, 2016

Ledeni caj sa sirupom od breskve (Iced tea with peach syrup)

Sastojci: 250ml caja, 2 kasike sirupa od breskve, 1 kasika sirupa od badema, kockice leda.

Priprema:

1) Skuvan i ohladjen caj (na sobnoj temperaturi) staviti u frizider da se ohladi.
2) U casu staviti kockice leda i sipati caj. 
3) Dodati sirup od breskve i badema i promesati.

Ingredients: 250ml of tea, 2 tablespoons peach syrup, 1 tablespoon almond syrup, ice cubes.

Preparation:

1) Cooked and cooled tea (at room temperature) put in the fridge to cool.
2) In glass, put ice cubes and pour tea.

3) Add the peach and almond syrup and mix well.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.