The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Sunday, July 24, 2011

Punjene pecurke (Stuffed mushrooms)

Sastojci: 12 velikih pecuraka, 1 paradajz, 1 paprika, 100g kackavalja (narendan), beli luk u prahu, vegeta, persun (iscekan), maslinovo ulje.


Priprema:
1. Pecurke ocistite, operite, otkinite im drske i ostavite da se prosuse.
2. Drske pecuraka, paradajz i papriku isecite na kockice. sve stavite u ciniju i dodajte beli luk, persun i kackavalj. Zacinite vegetom i dobro izmesajte. 
3. Pecurke napunite pripremljenom smesom i slozite u pleh. Prelijte uljem i pecite 10 minuta u rereni zagrejanoj na 190°C.Ingredients: 12 large mushrooms, 1 tomato, 1 pepper, 100g cheese (grated), garlic powder, vegetable seasoning, parsley (chopped), olive oil.


Preparation:
1. Clean and wash mushrooms, cut the handles and leave them to dry.
2. Mushroom handles, tomato and pepper cut into cubes. Put all in a bowl and add the garlic, parsley and cheese. Season with vegetable seasoning and stir well.
3. Fill mushroom with prepared mixture and place in a baking pan. Drizzle with oil and bake for 10 minutes in heated oven to 190°C.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.