The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Sunday, July 3, 2016

Prezle sa zacinima (Breadcrumbs with spices)

Sastojci: 100g prezli, 1 kasicica suvog persuna, 1 kasicica belog luka u prahu, 1 kasicica suvog origana, 1/4 kasicice suvog bosiljka, 1/4 kasicice suvog timijana.

Priprema:

1. Pomesati prezle sa svim zacinima.
2. Cuvati u hermeticki zatvorenoj kutiji.

Ingredients: 100g of breadcrumbs, 1 teaspoon dried parsley, 1 teaspoon garlic powder, 1 teaspoon dried oregano, 1/4 teaspoon dried basil, 1/4 teaspoon dried thyme.

Preparation:

1. Mix bread crumbs with all the spices.

2. Store in hermetically sealed box.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.