The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Monday, December 5, 2011

Bombice sa visnjama (Cherry balls)

Sastojci: 100g mlevenog keksa, 100g rendane cokolade, 100g mlevenih oraha, 3 kasike secera, 20g vanilin secera, sok od 2 pomorandze i visnje iz slatka.

Priprema:
1. Izmesati sve sastojke (osim visnja i oraha), dobro sjediniti i praviti bombice.
2. Razviti svaki bombicu, staviti visnju i formirati opet bombicu, a zatim uvaljati u mlevene orahe.


Ingredients: 100g ground plain biscuits, 100g grated chocolate, 100g ground walnuts, 3 tablespoons sugar, 20g vanilla sugar, juice of 2 oranges and preserved cherries.

Preparation:
1. Stir all ingredients (except cherries and walnuts), combine well and make balls.
2. Develop each ball, put cherry in middle and form ball again, then roll in ground nuts.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.