The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Monday, December 26, 2011

Krem od bundeve (Pumpkin cream)

Sastojci: 400g kuvane bundeve, 80g meda, 60ml mleka, 100g mlevenog keksa, 3 kasike slaga.

Priprema:
1. Bundevu, med i mleko dobro izmiksirati.
2. Dodati mleveni keks. izmesati.
3. Postepeno dodavati slag i mesati. Dobro izjednaciti masu.
4. Krem sipati u odgovarajuce case i po zelji ukrasiti.


Ingredients: 400g cooked pumpkin, 80g honey, 60ml milk, 100g plain ground biscuits, 3 tablespoons of whipped cream.

Preparation:
1. Put pumpkin, honey and milk in food processor and mix well..
2. Add ground biscuits. Stir.
3. Gradually add cream and mix well after each addtion..
4. Pour cream into the appropriate glasses and decorate if desired.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.