The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Tuesday, October 14, 2014

Cokoladni liker (Chocolate liqueur)

Sastojci: 500ml mleka, 300g secera, 50g kakaoa, 20g vanilin secera, 50ml ruma, 100g cokolade.

Priprema:
1) Kuvati mleko sa kakaoom, cokoladom, secerom i vanilin secerom dok se sve ne istopi i masa ujednaci.
2) Kada se smesa ohladi dodati rum, promesati i sipati u flasu.

Ingredients: 500ml of milk, 300g sugar, 50g cocoa, 20g vanilla sugar, 50ml of rum, 100g of chocolate.

Preparation: 
1) Cook the milk with cocoa, chocolate, sugar and vanilla sugar until it is all melted and well combined.
2) Once the mixture is cooled add the rum, stir and pour into a bottle.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.