The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Saturday, October 11, 2014

Kobasice u crnom vinu (Sausages in Red Wine)

Sastojci: 1 kg svinjskih kobasica, 1,5 L crnog vina.

Priprema:
1) U dublji lonac stavite vino i stavite da provri.
2) Dodajte kobasice i kuvajte na umerenoj vatri dok se vino ne ukuva do 1/2 litre.
3) Staviti kobasice na tanjir. Vino jos malo prokuvati i preliti preko kobasica.

Ingredients: 1 kg of pork sausage, 1.5 L of red wine.

Preparation: 
1) In a deep pot put the wine and allow it to boil.
2) Add the sausage and cook on medium heat until the wine has evaporated to 1/2 liters.
3) Place the sausages on a plate. Boil wine a little more and pour over sausage.

You might also like:
Prolecna corba od povrca (Spring vegetable chowder)
Ustipci sa koprivom (Fritters with nettles)
Corba od kopriva (Nettle chowder)

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.