The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Tuesday, October 14, 2014

Multi vocni sok (Multi fruit juice)

Sastojci: 200g jagoda, 150g malina, 150g breskvi, 1 banana, 300g sladoleda od vanile, kocke leda, 150ml mleka, 50g mlevenih lesnika.

Priprema:
1) Breskve oljustiti i iseci na cetvrtine.
2) U blender staviti jagode, maline, iseckanu bananu, breskve i sladoled. Kada dobijete glatku smesu, dodati led i mleko i blendati.
3) Sipati u case, posuti lesnikom i sluziti.

Ingredients: 200g strawberries, 150g raspberries, 150g peaches, 1 banana, 300g vanilla ice cream, ice cubes, 150ml milk, 50g of ground hazelnuts.

Preparation: 
1) Peel and slice peaches into quarters.
2) In a blender put the strawberries, raspberries, chopped banana, peaches and ice cream. When you get a smooth batter, add ice cubes and milk and blend again.
3) Pour into glasses, sprinkle with hazelnuts and serve.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.