The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Friday, October 10, 2014

Cokoladna srca (Chocolate hearts)

Sastojci: 3 belanceta, 375g secera, 300g mlevenih badema, 150g strugane cokolade.

Priprema: 
1) Zamesiti testo sa snegom od belanaca, secerom, bademima i cokoladom.
2) testo razviti oklagijom sto tanje, kalupom vaditi srca, poredjati u uljem namazan pleh i vise susiti nego peci.

Ingredients: 3 egg whites, 375g sugar, 300g of ground almonds, 150g of grated chocolate.

Preparation: 
1) Knead dough with snow from egg whites, sugar, almonds and chocolate.
2) Develop dough with rolling pin as thin as possible, cut cookies with the mold of the heart, arrange in smeared with oil baking sheet and more dry than bake.


No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.