The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Monday, October 13, 2014

Cokoladne Kuglice s Orasima (Chocolate Walnut balls)

Sastojci: 150g mlevenih oraha, 150g secera u prahu, sok od pola limuna, 3 belanceta, 150g sitno seckanih oraha, 50g cokolade sitno seckano, jos malo mlevenih oraha i strugane cokolade za valjanje kuglica.

Priprema:
1) Umesiti mlevene orahe secer u prahu i sok limuna. Dodati seckane orahe i cokoladu. Dobro promesati.
2) Praviti kuglice, umakati u glazuru od cokolade pomocu cackalice i uvaljati u mesavinu mlevenih oraha i strugane cokolade.

English version: Chocolate Walnut Balls.

You might also like:
Damen kapric
Luft krofne (Donuts)
Kolac od oraha (Walnut cake)

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.