The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Sunday, March 13, 2016

Zeleni cedjeni sok (Green squeezed juice)

Sastojci: 7 listova kelja, 2 zelene jabuke, 1 krastavac, 2 stabljike celera, pola limuna.

Priprema:

1. Listove kelja i stabljike celera oprati i iseci na manje komade. Jabuke i krastavac oljustiti i iseci na manje komade. Limunu skinuti koru i iseci na pola. 
2. U sokovniku iscediti sve sastojke. Sipati u casu.

Ingredients: 7 sheets of kale, 2 green apples, 1 cucumber, 2 stalks of celery, half a lemon.

Preparation:

1. Wash kale leaves and stalks of celery and cut into smaller pieces. Peel apple and cucumber and cut into smaller pieces. Remove lemon peel and cut in half.

2. In the juicer, squeeze all the ingredients. Pour into a glass.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.