The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Sunday, March 13, 2016

Suvo voce i orasasti plodovi u medu (Dried fruits and nuts in honey)

Sastojci: med, brusnice, suve kajsije, suve sljive, smokve, suvi ananas, suvo grozdje, urme, suva papaja, suvi mango, orasi, bademi, lesnici, indijski i brazilski orasi.

Priprema:

1. Vocu izvaditi kostice.
2. U prazun teglu staviti suvo voce i orasate plodove koje zelite.
3. Preliti medom kojim zelite. 

Ingredients: honey, cranberries, dried apricots, prunes, figs, dried pineapple, raisins, dates, dried papaya, dried mango, walnuts, almonds, hazelnuts, cashew and Brazil nuts.

Preparation:

1. Remove pits from fruits.
2. In empty jar put dry fruits and nuts that you want.
3. Pour with honey that you want.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.