The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Sunday, March 13, 2016

Ledena kafa sa sirupom od badema (Ice coffee with almond syrup)

Sastojci: 60ml espresa. 120ml hladnog mleka, 2 kasike sirupa od badema, 1 veca solja (300ml) kockica leda.

Priprema:

1. Napraviti espreso i ostaviti da se ohladi. 
2. U blender staviti kockice leda, espreso, mleko i sirup od badema i blendati dok ne postane glatko. 

Ingredients: 60ml of espresso. 120ml of cold milk, 2 tablespoons almond syrup, 1 bigger cup (300 ml) ice cubes.

Preparation:

1. Make espresso and allow to cool.
2. In a blender put ice cubes, espresso, milk and almond syrup and blend until smooth.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.