The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Saturday, December 29, 2012

Frape od brusnica i djumbira (Cranberry and ginger smoothie)

Sastojci: 200g brusnica (borovnica), 100ml soka od brusnice (borovnica), 300ml jogurta, 1 kasika meda, 1/2 kasicice djumbira, kockice leda.

Priprema:
1) U blender staviti brusnice (borovnice), sok od brusnice (borovnice), jogurt, med i djumbir. Izmiksati.
2) Sipati u case i dodati kockice leda.

Ingredients: 200g cranberries (blueberry), 300ml of cranberry juice (blueberries), 300ml buttermilk, 1 teaspoon honey, 1/2 teaspoon ginger, ice cubes.

Preparation:
1) In a blender put cranberries (blueberry), cranberry juice (blueberry juice), buttermilk, honey and ginger. Blend.
2) Pour into glasses and add ice cubes.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.