Sastojci: kora - 300g mlevenog obicnog keksa, 100g secera u prahu, 100g margarina, 200ml mleka, keks krem od slaga i kisele pavlake.
Priprema:
1.Umutiti margarin sa secerom u prahu.
2. Dodati mleveni keks i opet umutiti.
Christmas Recipes, Quick and Easy, Chowders and Soups, Strengthen the Body, Coffee and Tea Cookies, Main Dishes, Beverages, No Baking, Around the World, Phyllo Pastry Pies, Lean recipes, Toppings and Creams, Side Dishes, Frying, Fish Dishes, Salads, Tips, Salty, Sweet, Sauces, Cakes, Easter Recipes, Vegetarian Recipes, Winter Stores.
Sastojci: kora - 300g mlevenog obicnog keksa, 100g secera u prahu, 100g margarina, 200ml mleka, keks krem od slaga i kisele pavlake.
Priprema:
1.Umutiti margarin sa secerom u prahu.
2. Dodati mleveni keks i opet umutiti.
Sastojci: 100g slaga u prahu, 200ml mleka, 400ml kisele pavlake, 2 kasike secera u prahu, 300g mlevenog obicnog keksa.
Priprema:
1.Umutiti slag sa mlekom.
2. Dodati kiselu pavlaku i secer u prahu i sve umutiti.
Sastojci: 80g pudinga u prahu, 700ml mleka, 6 kasika secera, 400ml kisele pavlake, 350g obicnog keksa (plazma, zlatni pek, ptiber).
Priprema:
1.Pomesati puding s secerom i 200ml mleka da nema grudvica.
2. U serpu sipati mleko i na srednju temperaturu (4) zagrejati. Dodati mesavinu pudinga, secera i mleka i kuvati mesajuci oko 10 minuta.
Sastojci: 4 pileca filea (oko 200g po jednom fileu), prsuta, 4 kasike maslinovog ulja, za sos - 1 praziluk, 200g fete, 400ml pavlake za kuvanje, 1 kasice belog luka (u prahu), 1 kasicica majcine dusice, so i margarin.
Priprema:
1. Pileci file iseci na manje komade i posoliti. Praziluk ocistiti i sitno iseckati. Izgnjeciti fetu viljuskom.
2. Omotati parce prsute oko svakog komada pileceg mesa.