The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Saturday, November 17, 2012

Glazura od krem sira (Cream cheese glaze)

Sastojci: 500g krem sira (sobne temperature), 350g secera u prahu (prosejanog), 125g margarina (sobne temperature), sok i kora od pola limuna.

Priprema:

1) Pomesati krem sir sa margarinom dok ne postane kremasto.
2) Postepeno dodavati secer u prahu i mutiti.
3) Dodati sok i koru od limuna i mutiti dok ne ocvrsne.
4) Ostaviti u frizider na 1 sat.

Ingredients: 500g cream cheese (room temperature), 350g powdered sugar (sifted), 125g butter (room temperature), the juice and rind of half a lemon.

Preparation:
1) Combine cream cheese and margarine until creamy.
2) Gradually add powdered sugar and mix.
3) Add the juice and rind of lemon and beat until hardens.
4) Leave in refrigerator for 1 hour.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za DecuKordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.