The Minuette Food Recipes & Face Masks

Search This Blog

Loading...

Saturday, April 7, 2012

Jaje u paradajzu (Egg in tomato)


Sastojci: 3 paradajza, 3 jajeta, 1 konzerva tunjevine, so.

Priprema:
1) Odsecite vrhove paradajzu i odstranite unutrasnji deo.
2) Stavite pomalo tunjevine u svaki paradajz i razbijte po jedno jaje. Posolite po ukusu.
3) Zapecite u rerni.

Ingredients: 3 tomatoes, 3 eggs, 1 can of tuna, salt.

Preparation:
1) Cut off tops of tomatoes and remove the inner part.
2) Put a bit of tuna in each tomato and break the eggs. Add salt to taste.
3) Bake in the oven.

No comments:

Post a Comment

Ishrana Za Decu



Kordula Werner

Optimalna ishrana dece u vrtiću i predškolskom uzrastu zasnovana na zdravlju, ravnoteži i optimalnosti je tema ove knjige. Pre svega, deca treba da jedu ono što im je posluženo, a uz pomoć ove knjige, znaćete tačno šta je to što pred svoju decu treba da iznesete kako bi imala uravnoteženu ishranu.

Za praćenje ove knjige ne morate biti kulinarski mag. Recepti koje vam predstavlja autorka knjige se spremaju lako i brzo, a jednostavnost i raznovrsnost će vam držati pažnju dok svojim mališanima budete služili princezine sendviče, zlatokosinu salatu sa medaljonima ili kolače sa višnjama. I najzahtevnija deca će popustiti pred ukusnim, a pre svega zdravim receptima sadržanim u ovom kuvaru za savesne roditelje.